Skip to content

Muudatus reeglites

NB! Reeglites on toimunud muudatus: Tehnikaolümpiaadi lõplik pingerida moodustub ainult lõppvooru punktisumma põhjal. Zürii kommentaar: Võistlejad juhtisid žürii tähelepanu hindamisssüsteemis tehtud muudatusele, viidates, et teooria ja praktikavooru punktide liitmine jätab paljud osalejad lõppvoorus ebavõrdsesse olukorda. Zürii leidis, et mure on põhjendatud ja mõistlik on jätkata… Read More »Muudatus reeglites

Esialgsed tulemused

Esialgsed tulemused ja ülesannete ametlikud lahendused on leitavad siit (ribamenüüst TO 2024)

Teooriavoor 2024

Laupäeval, 03.02.2024, toimus Tallinna Tehnikaülikoolis III Tehnikaolümpiaadi teooriavoor, mis oli avatud kõikidele gümnasistidele. Kokku osales 118 õpilast. Ülesannete lahendused ja esialgsed tulemused avalikustame täna (peale lõunat). Apellatsioone saab esitada e-posti teel aadressile raimond.paaru@taltech.ee kuni teisipäeva õhtuni (06.02.2024, 21.00).

Tulemused

Praktilise osa lõplikud tulemused on nüüd avaldatud (TO 2023). Olümpiaad oli seekord oluliselt raskem kui eelmisel aastal. Aga lõppvoorus osalenud õpilased olid kõik väga tugevad ja ka tabeli lõpus olevad tulemused on väga head. Aitäh kõikidele osalejatele ja korraldajatele!

Uus galerii

Lisasin “TO 2023” alla galerii meie fotograafi tehtud piltidest. Kui kvaliteet tundub kehvavõitu, siis teadke, et mulle saadeti RAW failid (DNG), kus ühe pildi suurus oli u 25 MB. Galeriis olevad pildid on Minu poolt kõigepealt Pythonis töödeldud, seejärel konverditud ja siis vähendatud. Sellega maadlemine… Read More »Uus galerii

Esialgsed tulemused

Praktilise vooru esialgsed tulemused on nüüd avaldatud “TO 2023” all. Apellatsioonid: raimond.paaru@taltech.eeApellatsioone saab esitada kuni 22.02.2023, kella 21.00-ni. Lisage põhjendused vastavalt ametliku lahenduse hindamisskeemile. Kui lahendus erineb oluliselt ametlikust lahendusest, siis põhjendage üldiselt, miks teie lahendus väärib rohkem punkte.

Toimus praktikavoor

Täna toimus II tehnikaolümpiaadi praktiline osa ehk lõppvoor. Suur tänu osalejatele! Ülesannetega saab tutvuda ja väikest pildigaleriid vaadata peamenüüst “TO2023” alla liikudes. Hetkel käib tööde hindamine. Esialgsed tulemused selguvad järgmise nädala alguses. Ametlike lahenduste lõplik vormistamine võtab veel veidi aega, aga loodame need siia kodulehele… Read More »Toimus praktikavoor

Teooria tulemused

Teoreetilise vooru lõplikud tulemused on nüüd avaldatud (vt peamenüüst “TO 2023”). Samas tabelis on kirjas ka lõppvooru kutsutud õpilased. Lõppvoor (praktiline voor) toimub 18.02.2023 kell 10.00-15.00 Tallinna Tehnikaülikoolis.

Esialgsed tulemused

II Tehnikaolümpiaadi teooriavooru esialgsed tulemused on nüüd avaldatud: Esialgsed tulemusedApellatsioone saab esitada e-posti teel aadressile raimond.paaru@taltech.ee kuni teisipäeva õhtuni (07.02.2023, 21.00).